• XXI

Hwayoung and LJ Both Claim That the Other was Abusive in Their Relationship[Η Hwayoung Υποστηρίζει ότι ο LJ τη Κακοποιούσε, Εκείνος Υποστηρίζει το Αντίθετο]

Πάνω που νομίζαμε ότι τα πράγματα ηρέμησαν, η όλη κατάσταση έγινε ξαφνικά ακόμη πιο περίπλοκη.


Αρχικά η Hwayoung έδωσε συνέντευξη για να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση και παραδέχτηκε, μετά την αρχική της άρνηση, ότι ήταν σε σχέση με τον LJ αλλά για μερικούς μήνες και όχι χρόνια, όπως υποστήριξε ο ίδιος.


Hwayoung: "Πάει περίπου ένας χρόνος απ' όταν γνώρισα τον LJ. Ήταν τόσο καλός μαζί μου επομένως το ρώτησα αν νιώθει κάτι για 'μένα αλλά είπε 'όχι' οπότε υπέθεσα ότι με βλέπει σα μικρότερη αδερφή του. Όμως, περίπου δύο μήνες πριν, μου εξομολογήθηκε τα αισθήματά του για 'μένα. Επειδή ένιωθα πως, βάσει των πράξεών του, ήταν ειλικρινείς όλον αυτό το καιρό, άρχισα να ενδιαφέρομαι πιο πολύ για τη καρδιά και το μυαλό του και όχι την εξωτερική του εμφάνιση και για αρκετό καιρό σκεφτόμουν σοβαρά τη σχέση μας. Λίγο καιρό μετά, εξαιτίας των βίαιων τάσεων του και της κτητικής φύσης του που έκρυβε έως τότε, αποφάσισα πως δεν ήταν καλή ιδέα το να γίνουμε εραστές. Μέσα σε μία βδομάδα από τότε του ζήτησα να μείνουμε απλά γνωστοί. Προσπάθησα να το παρηγορήσω και να διατηρήσω καλή σχέση μαζί του, αλλά κάθε φορά που του ζητούσα να διακόψουμε σταματούσε να τρώει και να πίνει και απειλούσε ότι θ' αυτοκτονήσει. Στο τέλος άρχισε να με απειλεί ότι θα καλέσει τους δημοσιογράφους και θα τους αποκαλύψει τη σχέση μας. Ήρθε μέχρι και στο σπίτι μου απρόσκλητος. Για περίπου δύο μήνες προσπάθησα προσεκτικά να το χωρίσω παρηγορώντας τον μέχρι που νευρίασα αλλά κάθε φορά αντιδρούσε δίνοντας μου δώρα που δε ζήτησα ή αναγκάζοντας με να πηγαίνω για φαγητό μαζί με αυτόν και φίλους και γνωστούς του. Χρησιμοποίησε το γεγονός ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο για να με οδηγήσει σε μειονεκτική θέση. Είπε στους managers της εταιρίας μου ότι είχε κι άλλες αποδείξεις για της σχέση μας και θα σταματήσει μόνο αν ανακοινώσουν ότι είχαμε σχέση για δύο χρόνια. Μετά απ' αυτό μ' έσερνε από 'δω κι απ'ο 'κει για δύο μήνες χωρίς τη θέλησή μου. Επειδή δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό, του μίλησα σοβαρά για τη σχέση μας νωρίς το πρωί στις 22 Αυγούστου. Ως συνήθως ανταποκρίθηκε με βία. Όχι μόνο αυτό, που πήρε και το κινητό και μπήκε στο σπίτι μου χωρίς άδεια οπότε αναγκάστηκα να ουρλιάξω και να αμυνθώ. Σιγά σιγά μαζεύτηκε κόσμος και, εν τέλει, η αστυνομία η οποία τον ηρέμησε και τον έστειλε σπίτι του. Την επόμενη ακριβώς μέρα όμως ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram. Επειδή κάποτε ήταν καλός μου φίλος ήθελα να το λήξω ομαλά. αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει εξαιτίας των μονομερών ψεμάτων και υπερβολών του και έχει σοκάρει όχι μόνο εμένα αλλά και τους γονείς μου. Θεώρησα πως έπρεπε ν' ανακοινώσω την αλήθεια για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Πέρασα αμέτρητες μέρες κλαίγοντας και τρέμοντας μόνη μου εξαιτίας της εγωιστικής αγάπης του και των απερίσκεπτων απειλών του. Παρ' ολ' αυτά όμως βρήκα το κουράγιο να ανακοινώσω την αλήθεια. Φοβάμαι ότι ο κόσμος δε θα καταλάβει γιατί δεν ήθελα ν' αποκαλύψω μια τόσο σύντομη σχέση με κάποιο άτομο που με φόβιζε τόσο πολύ αλλά ρισκάρω τη ζωή μου και βρίσκω το κουράγιο να πω την αλήθεια. Δε θα υποφέρω σιωπηλά άλλο. Θα κινηθώ νομικά. Ως θύμα κακοποίησης εύχομαι να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο."Ο LJ Με τη σειρά του απάντησε με δική του συνέντευξη:

Όσων αφορά τα βίαια ξεσπάσματα του "Είναι γελοίο. Όσοι μας γνωρίζουν έχουν νευριάσει μ' αυτά που είπε. Η Hwayoung με χτύπησε πολλές φορές. Μια φορά με χαστούκισε μπροστά σε κόσμο. Επειδή πίστευα πως σε αντίθεση μ' αυτή δεν είχα πλεονέκτημα δεν ασχολήθηκα παραπάνω." Όσων αφορά την εισβολή στο σπίτι της είπε "Είχαμε κι οι δύο τους κωδικούς για την είσοδο των σπιτιών μας. Κι η Hwayoung μπαινόβγαινε ελεύθερα στο σπίτι μου όσο έλειπα." Όσων αφορά το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν οι γείτονες και η αστυνομία είπε ότι προσπαθούσε να την ηρεμήσει γιατί ούρλιαζε και προσπαθούσε να πέσει απ' τη σκάλα "Θα καλούσα εγώ την αστυνομία αλλά όταν άρχισε να φωνάζει τη κάλεσαν οι γείτονες" Όσων αφορά την αρπαγή του κινητού της με τη βία είπε ότι υπερέβαλλε κι ότι απλά νόμιζε ότι έστελνε μηνύματα σε άλλον και ήθελε να βεβαιωθεί. Συνέχισε λέγοντας ότι "Όταν πηγαίνεις μαζί με κάποιον σε ξενοδοχεία και μπαινοβγαίνεις σπίτι του δε σε 'σέρνουν από 'δω κι από 'κει'. Ήμουν ο σοφέρ της όσο τα είχαμε. Όλοι το ξέρουν αυτό. Τη πήγαινα μέχρι και να κάνει τα νύχια της και περίμενα απ' έξω να τελειώσει. Ήμουν το μεταφορικό της μέσο."

"Αναγνωρίζω ότι ήταν λάθος να ανεβάσω φωτογραφίες της χωρίς τη συγκατάθεση της, εφ' όσων είναι νεαρή ηθοποιός, αλλά λέω την αλήθεια. Τα είχαμε και δε θα διαγράψω τις φωτογραφίες γιατί θα είναι σα να παραδέχομαι ότι είπε. Ακόμα κι αν κινηθεί νομικά δε φοβάμαι." Εξήγησε ότι αυτό που τον εξόργισε και τον έκανε να ανεβάσει τις φωτογραφίες ήταν ότι είχε πετάξει έξω απ' το σπίτι της όλα τα πράγματά του. "Όσο τα είχαμε έλεγε με το παραμικρό 'θέλω να χωρίσουμε' αλλά αν τη πήγαινα ταξίδι ή έκανα οτιδήποτε για να τη κάνω να νιώσει καλύτερα μ' έλεγε 'γλυκέ μου'." Πίστευε πως θα τα ξαναβρούν άλλα όταν είδε ότι ανέβασε φωτογραφίες με κάποιον άλλον άντρα στο σπίτι της νευρίασε. Τελείωσε λέγοντας πως "Δε ξέρω πως θα συνεχιστεί όλο αυτό, έχω κι άλλες λεπτομέρειες που θα μπορούσα ν' αποκαλύψω αλλά δε θέλω να το τραβήξω τόσο, για χάρη της Hwayoung αλλά και για όσους ακόμα απ' τους κύκλους μας εμπλέκονται στην ιστορία."


'Έχοντας ακούσει και τις δύο πλευρές, το μόνο "κενό" στην ιστορία της Hwayoung είναι ότι για χρόνια παρουσιαζόταν ως θύμα bullying οπότε ίσως κάποιοι δε θα τη πιστέψουν τόσο εύκολα. Κάποιοι netizens ήδη το σχολίασαν αυτό. Αλλά όπως και να 'χει, ο LJ το ξεκίνησε όλο αυτό μόνος του και, στην ουσία, η δική του εκδοχή δεν αναιρεί κανένα κομμάτι της ομολογίας της Hwayoung, απλά τα παρουσιάζει πιο ήπια. Δε θα ήταν η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να βγάλει ένα θύμα κακοποίησης "υπερβολική" ή "τρελή", πόσο μάλλον αν στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο σαν αυτό των T-ara και της Hwayoung.


Μπορεί ωστόσο να λένε όντως και οι δύο την αλήθεια και να ήταν κι οι δυο τους βίαιοι. Όπως και να 'χει, το σημαντικό είναι ότι έληξε αυτή η τοξική σχέση. Το καλύτερο νομίζω που έχουν να κάνουν κι οι δύο είναι να βρουν τρόπο να μη συνεχιστεί δημόσια όλο αυτό και να κόψουν επαφές.


Πηγές:


https://www.soompi.com/…/ryu-hwayoung-admits-dating-lj-open…

https://www.soompi.com/…/lj-says-ryu-hwayoungs-claims-abusi…

http://archive.is/RQit7

http://www.asianjunkie.com/…/hwayoung-and-lj-both-claim-th…/

3 views0 comments