• KAS

Η Seohyun μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τα γυρίσματα του "Time"

Updated: Oct 7, 2018

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς "Time", στην οποία πρωταγωνιστούσε η Seohyun των Girls' Generation, η ίδια μας μίλησε για τις εμπειρίες της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.


Όταν ερωτήθηκε για τη ζωή της μετά το τέλος της σειράς, ανέφερε πως "Νομίζω πως μόλις πριν 3 μέρες κατάφερα να βγω από το πετσί του ρόλου της Seol Ji Hyun. Ήταν ένας τόσο ψυχοφθόρος χαρακτήρας που ήμουν άρρωστη στο κρεβάτι για περίπου μια εβδομάδα μετά το τέλος της σειράς. Αφού χαλάρωσα ήρθε και η σωματική κούραση."


Πολλοί τη συγχάρηκαν για τις υποκριτικές της ικανότητες, με μερικούς να χαρακτηρίζουν το ρόλο αυτό ως την "επανεύρεση" της στον χώρο της υποκριτικής. Η Seohyun εξήγησε πως "το θέμα με την υποκριτική είναι πως θεωρητικά είναι κάτι ψεύτικο, το οποίο όμως πρέπει να κάνω να μοιάζει αληθινό. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν το πως να αποδώσω κάτι το τελείως φανταστικό ως αληθινό."


"Πάντα ένιωθα άσχημα που δεν μπορούσα να είμαι απολύτως συγκεντρωμένη στην υποκριτική γιατί ήμουν παράλληλα απασχολημένη και με άλλα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της σειράς αυτής δεν είχα κάποια άλλη δουλειά, κι έτσι κατάφερα να αφοσιωθώ πλήρως σ'αυτή. Την ενέταξα μέχρι και στην καθημερινή μου ζωή. Όταν διάβασα την πλοκή μου φάνηκε κάτι αρκετά δύσκολο, κάτι που δεν θα μπορούσα να πετύχω με μια μέτρια προσπάθεια. Για να καταφέρω να επικοινήσω με τον χαρακτήρα της Seol Ji Hyun, χρειάστηκα χρόνο αποκλειστικά με τον εαυτό μου. Γι'αυτό και κατά το διάστημα το γυρισμάτων έμεινα μόνη μου, μακριά από τους γονείς μου."


Για τη στιγμή που ένιωσε πιο περήφανη καθ'όλη τη διάρκεια της εμπειρίας της στο Time, απάντησε πως "Προς το τέλος της σειράς, το σενάριο ερχόταν ουσιαστικά εκείνη την ώρα, οπότε ήταν σαν να είχαμε live γυρίσματα. Υπήρχε μια σκηνή κατά την οποία περπατούσα σε ένα δρόμο και έπρεπε να αποκαλύψω στο τηλέφωνο μια καθοριστική αλήθεια για τη σειρά. Ήταν η πιο σημαντική σκηνή όλης της σειράς."


"Το σενάριο ήρθε στα χέρια μου μόλις μια ώρα πριν τα γυρίσματα και ήταν πάνω από 8 σελίδες. Ήταν εντελώς διαφορετικό από το σενάριο της προηγούμενης ημέρας, οπότε ένιωσα μεγάλη πίεση. Αναρωτήθηκα πως θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα και σκέφτηκα πως σε περίπτωση που δεν τα πήγαινα καλά σε αυτή τη σκηνή, όλη η σειρά θα ήταν μια αποτυχία. Υπήρχε μεγάλη ψυχολογική πίεση. Ήμουν πολύ περήφανη όταν κατάφερα να τη γυρίσω με επιτυχία. Μέχρι και ο σκηνοθέτης με ευχαρίστησε, μιας και ήταν μεγάλο ρίσκο."


Όσον αφορά τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει: "Υπήρξαν αρκετοί λόγοι για τους οποίους δοκιμάστηκα εντός και εκτός της σειράς. Ευτυχώς οι περισσότεροι από αυτούς λειτούργησαν θετικά για εμένα. Αυθόρμητα τώρα πια νιώθω πως δεν φοβάμαι τίποτα. Τέτοιες καταστάσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν απλά επειδή το θέλω. Γενικά θεωρώ πως ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το κοινό που παρακολούθησε τη σειρά παρά τις δυσκολίες."


Στο γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο ρόλο: "Θέλω όταν ο κόσμος να με σκέφτεται ως ηθοποιό, να σοκάρεται με τους ρόλους που επιλέγω παρά να μένω σε ρόλους που μου ταιριάζουν. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Είχα δουλέψει με τον σκηνοθέτη Jang Joon Ho και στην σειρά Good Thief, Bad Thief, που ήταν και το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης, οπότε ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να ξανασυνεργαστούμε. Ήθελα κατά κάποιο τρόπο να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, οπότε είχα κίνητρο να τα πάω ακόμα καλύτερα. Η σειρά περνούσε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, πως όλοι έχουμε στη διάθεση μας τον ίδιο χρόνο αλλά ζούμε διαφορετικές ζωές."


Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο: "Νομίζω πως πάντα υπάρχει πίεση, σε όποια δουλειά κάνω. Ο χαρακτήρας ζωντανεύει μέσα από εμένα, οπότε πρέπει να υπάρχει μια αίσθηση ευθύνης κατά την έκφραση της ζωής του κάθε χαρακτήρα. Η ιδιαιτερότητα της σειράς αυτής ήταν πως ο χαρακτήρας μου είχε μια δύσκολη ζωή. Ήταν κάτι το οποίο δεν είχα βιώσει, γι' αυτό και ήταν ζωτικής σημασίας να καταλάβω το χαρακτήρα μου και να γίνω ένα με αυτόν."


Όμορφα, ώριμα λόγια από τη Seohyun μας! Ελπίζουμε να ξεκουραστεί αρκετά μετά από αυτό το δύσκολο ρόλο και να επιστρέψει δριμύτερη στις οθόνες μας.


Source: https://www.soompi.com/article/1241107wpp/seohyun-talks-about-overcoming-difficult-situations-while-filming-time

7 views0 comments

Recent Posts

See All