• XXI

Η Luna των f(x) και ο Minhyuk των BTOB Αναπολούν τις Πρώτες τους Εμφανίσεις

Η Luna των f(x) και ο Minhyuk των BTOB ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή "Weekly Idol" του MBC.


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι παρουσιαστές τους ανακοίνωσαν ότι θα τους έδειχναν βίντεο απ' τις πρώτες τους εμφανίσεις επί σκηνής, στα πλαίσια του νέου μέρους της εκπομπής με τίτλο "Back to the Debut"!


Όταν ο Kwanghee των ZE:A, ένας απ' τους παρουσιαστές, ρώτησε τους δύο καλεσμένους αν θυμούνται τα πρώτα τους τραγούδια η Luna έσπευσε ν' απαντήσει,

“Φυσικά! Είναι το ‘LA chA TA'!”

Τους έδειξε μάλιστα και μέρος της χορογραφίας!


Όταν ήρθε η σειρά του Minhyuk απάντησε,

“Είναι το ‘비밀 (Μυστικό)'”

Μπερδεμένος ο Kwanghee αναρωτήθηκε γιατί είναι μυστικό αλλά μετά κατάλαβε το λάθος του, αφού είχε ήδη φέρει γέλια σε όλο το πλατό!


Στη συνέχεια ήταν η στιγμή να παρακολουθήσουν το ντεμπούτο της Luna η οποία χαμογελούσε όλη την ώρα και παράλληλα εκτελούσε άψογα τη χορογραφία του "LA chA TA" λες και η πρώτη της εμφάνιση, στις 05 Σεπτεμβρίου του 2009, ήταν λίγες μέρες πριν!


Η παρουσιαστές στη συνέχεια ρώτησαν πόσων ετών ήταν η Luna τότε με τη Luna ν' απαντά πως ήταν 17 αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται μεγαλύτερη στο βίντεο απ' ότι δείχνει τώρα! Ο Minhyuk τη καθησύχασε λέγοντας πως όλοι τους μοιάζουν πιο μεγάλοι σε παλιά βίντεο. Η Luna έκλεισε τη συζήτηση για το ντεμπούτο της λέγοντας πως,

“Ακόμα θυμάμαι εκείνες τις μέρες. Δεν είχα καταφέρει να κοιμηθώ για μια βδομάδα πριν σταθώ πάνω σε αυτή τη σκηνή.”

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Minhyuk και του "비밀 (Insane)". Οι παρουσιαστές παρατήρησαν πως ήταν το κέντρο της χορογραφίας και ο MInhyuk χειροκροτούσε και γελούσε καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο! Η Luna ακόμη σχολίασε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου εμφανισιακά και τον έκανε να χαμογελάσει ντροπαλά!


Από μέλη γκρουπ σε σόλο καλλιτέχνες, κι οι δυο τους έχουν εξελιχθεί πολύ απ' όταν έκαναν ντεμπούτο!


Source

19 views0 comments

Recent Posts

See All