• XXI

Η Lizzy (νυν Park Sooa) και ο Δυνατός Δεσμός της με τις After School, Πιθανό Spoiler για τη Kaeun;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Park Sooa (το νέο καλλιτεχνικό όνομα της Lizzy) μίλησε για τις After School, των οποίων ήταν μέλος τα τελευταία 8 χρόνια.

Περιέγραψε τα χρόνια αυτά ως "μια όμορφη σελίδα της ζωής μου."

"Ήταν μια πολύτιμη και λαμπερή ζωή, σαν διαμάντι. Βλέπω παλιά μας βίντεο μόνη μου και μαζί με τις υπόλοιπες After School. Γκρινιάζουμε σαν γέροι λέγοντας 'Αυτές ήταν στιγμές.' Όταν πάω για karaoke, τραγουδάω όλα τα τραγούδια των After School και των Orange Caramel. Έχω πολλές αναμνήσεις απ' αυτή τη περίοδο."

Σχετικά με τη φίλια μεταξύ των μελών του group, η Sooa σχολίασε,

"Υπήρχαν πολλές φήμες για τη φιλία μας, όμως ακόμη μιλάμε και συναντιόμαστε. Μαζευτήκαμε όλες και φάγαμε μαζί για τα γενέθλια της Nana."

Μας ενημέρωσε επίσης για τις δραστηριότητες των υπόλοιπων μελών του group,

"Η Nana και η Juyeon τα πάνε καλά ως ηθοποιοί. Η Raina επίσης τα πάει καλά ως σόλο τραγουδίστρια."

Μας είπε επίσης πως η E-Young τραγουδάει και παίζει μουσική με τη μπάντα της και πως η Jung-A είναι πολύ χαρούμενη με τον άντρα της.


"Η Kaeun, που ήταν στο 'Produce 48', ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με καινούριο γκρουπ. Χαίρομαι που όλες μας είμαστε καλά ξεχωριστά."

Έκλεισε, λέγοντας πως,

"Ελπίζω να μας καλέσουν στο 'Sugar Man' αργότερα. Φαντασιώνομαι τέτοιες στιγμές. Εύχομαι να μιλάνε για το γκρουπ μας ακόμη και μετά από 10 χρόνια."

Εγώ σίγουρα θα μιλάω γι αυτές! Χαίρομαι που η Lizzy έκατσε και μίλησε για όλες τις κοπέλες ξεχωριστά επιβεβαιώνοντας ότι είναι τόσο κοντά όσο όλοι οι φαν των After School ελπίζουν, παρ' όλο που η κάθε κοπέλα κάνει τα δικά της. Παράλληλα υποθέτω επιβεβαίωσε ότι δεν είναι τόσο κοντά με τη U-ie πια, καθώς είναι η μόνη κοπέλα η οποία δεν έχει εμφανιστεί με κάποια απ' τις υπόλοιπες εδώ και καιρό, δεν ήταν καν στο γάμο της Jung-A. Αλλά αυτό είναι ακόμη ένα δείγμα του δεσμού που έχουν οι υπόλοιπες μεταξύ τους, δε γίνεται όλοι να ταιριάζουν και να είναι φίλοι με όλους. Ωστόσο το συμπέρασμα παραμένει το ίδιο, η κάθε μία είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της και τη δουλειά της!


Αρκετά ενδιαφέρον το κομμάτι για τη Kaeun, νομίζω όλοι περιμέναμε ότι είτε θα κάνει σόλο ντεμπούτο είτε θα κάνει ντουέτο με τη Yunjin, αλλά η Lizzy μίλησε για γκρουπ...

15 views0 comments

Recent Posts

See All