• XXI

Η Hyolyn και η Hwasa των MAMAMOO Σχολιάζουν τις Αρνητικές Αντιδράσεις για τις Σέξι Εμφανίσεις τους

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής "Radio Star" οπού ήταν καλεσμένες η Hyolyn και η Hwasa των MAMAMOO, είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να μοιραστούν το πως ένιωσαν οι ίδιες όταν προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις με τις στιλιστικές επιλογές τους σε πρόσφατες εμφανίσεις τους σε τελετές απονομής βραβείων.


Η Hyolyn τραγούδησε τα "Wind-Up Clock", "See Sea" και "Dally" στα Drama Awards 2018 του KBS. Όταν ο παρουσιαστής Cha Tae-hyun τη ρώτησε αν ήξερε πως θα προκαλέσει σκάνδαλο εκείνη απάντησε πως δε το φανταζόταν.


“Μετά από την εμφάνισή μου ήμουν απογοητευμένη με τις φωνητικές μου ικανότητες και πριν από την εμφάνισή μου ανησυχούσα ότι μπορεί να μην έχω ζωηρές αντιδράσεις απ' το κοινό. Η ατμόσφαιρα όμως ήταν καλύτερη απ' ότι περίμενα. Έτσι, μετά απ' την εμφάνισή μου, πίστευα ότι η ατμόσφαιρα ήταν καλή και πέρασα καλά αλλά ότι δε τραγούδησα καλά. Κυρίως αυτά σκεφτόμουν. Εξεπλάγην αρκετά όταν προκάλεσε σκάνδαλο το ρούχο,”

εξήγησε η Hyolyn.


Στη συνέχεια ο παρουσιαστής Yoon Jong-shin ανέφερε ότι η Hyolyn είπε πως επέλεξε το ρούχο μετά από πολλή σκέψη. Η Hyolyn εξήγησε ότι,

“Όταν ήμουν στις SISTAR, ήμουν συνέχεια στα πλατό τη περίοδο των βραβείων για το τέλος της χρονιάς. Αυτή τη φορά όμως, νόμιζα ότι η χρονιά θα περάσει χωρίς να πάω σε καμία τελετή. Το KBS μετά με κάλεσε και μου ζήτησαν να τραγουδήσω. Μου έδωσαν μια τόσο καλή ευκαιρία κι έτσι δούλεψα σκληρά για να ετοιμαστώ γι' αυτή.”

“Το ρούχο είναι χειροποίητο από σχεδιαστή και είναι το μοναδικό που υπάρχει στο κόσμο. Είναι ένα ρούχο που αγόρασα γιατί ήθελα να φορέσω κάτι απίστευτο στη σόλο συναυλία μου. Ήθελα επίσης να βάλω ότι πιο πολυτελές και φοβερό είχα στη τελετή βραβείων.”

Η Hyolyn έκλεισε κάνοντας όλο το πλατό να γελάσει λέγοντας ότι,

“Έδωσα το ρούχο σε μια κούκλα. Αγόρασα μια κούκλα βιτρίνας και της το φόρεσα.”

Η Hwasa με τη σειρά της προκάλεσε αντιδράσεις με τη κόκκινη ολόσωμη στολή που φόρεσε στα MAMA Fan's Choice 2018 στην Ιαπωνία.


“Ενώ ετοιμαζόμουν για την εμφάνιση, σκέφτηκα ότι θα ήταν τέλειο να φορέσω κάτι τέτοιο και πήρα αμέσως το στιλίστα μου. Είμαι ο τύπος ανθρώπου που δε σκέφτεται αν κάτι είναι υπερβολικό. Απλά ετοιμάζομαι σκεπτόμενη πως είναι μέρος της παράστασης και οι άλλοι γύρω μου μπορεί να μου πουν ότι κάτι είναι πολύ υπερβολικό,”

είπε η Hwasa.


“Σκέφτηκα πως αν ήταν να βάλω κάτι αποκαλυπτικό θα το έκανα σωστά ή καθόλου. Ακόμη, δε νομίζω ότι είναι σημαντικό το τι φοράω. Αντ' αυτού, σκέφτομαι τι μπορώ να να φορέσω για να κάνω τη παράστασή μου ακόμη καλύτερη, ή πως να την εκτελέσω καλά.”

Σ' αυτό το σημείο η Hyolyn σχολίασε,

“Ενώ σε άκουγα, σκέφτηκα ότι είναι ωραίο το πως ο τρόπος που σκεφτόμαστε είναι παρόμοιος. Επειδή κι εγώ συγκεντρώνομαι μόνο στη παράσταση, σε αρκετές περιπτώσεις υπήρχαν άτομα που προσπάθησαν να με αποτρέψουν απ' το να φορέσω ορισμένα ρούχα.”

Η Hwasa μετά ανέφερε πως η Hyolyn έχει φορέσει αρκετά σέξι ρούχα σε παλαιότερες εμφανίσεις της. Η Hyolyn της απάντησε πως,

“Είχα πολλά παρόμοια concepts για παλαιότερα άλμπουμ μου, έτσι για μια στιγμή ξέχασα ότι ίσως ήταν υπερβολικό. Όλα τα τραγούδια μου μέχρι τώρα είχαν τέτοιο concept, έτσι όταν είδα τη παράσταση της Hwasa σκέφτηκα, ‘Πού το αγόρασε αυτό;'”

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής Kim Gook-jin ρώτησε τη Hwasa για πιθανόν μειονεκτήματα της στολής της. Η απάντησή της ήταν ότι,

“Κόλλαγε. Αλλά αν την έφτιαχνα καθώς τραγουδούσα, ο κόσμος μπορεί να νόμιζε ότι μου ήταν άβολη έτσι δε την έφτιαξα ποτέ.”

Έκλεισε λέγοντας πως,

“Ήταν η πρώτη μου φορά που ετοιμαζόμουν και τραγουδούσα μόνη και ήμουν πολύ αποφασισμένη. Τραγούδησα με τόση ενέργεια, σαν να είχα χάσει τη μνήμη μου. Όταν τελείωσα, μπήκα στο ντους στο καμαρίνι. Όταν μπήκα μέσα, ξαφνικά πνίγηκα. Ένιωσα ζωντανή, ήμουν τόσο χαρούμενη.”

Να τις δω να πηγαίνουν για ψώνια μαζί για κορμάκια και δε θα ζητήσω ξανά τίποτα!


Source

82 views0 comments