• XXI

Η Hyelin των EXID και η Dara Μοιράζονται τις Ιστορίες τους για την Απώλεια των Μαλλιών τους

Στο σημερινό επεισόδιο του "Video Star", οι καλεσμένες Dara και Hyelin των EXID μοιράστηκαν με το υπόλοιπο πλατό και το κοινό τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν καθώς και οι δύο έχουν χάσει μέρος των μαλλιών τους.


Η Hyelin ξεκίνησε αποκαλύπτοντας,

“Ντρέπομαι να μιλήσω για την απώλεια των μαλλιών μου για πρώτη φορά.” 

Χώρισε τα μαλλιά της και συνέχισε,

“Για να είμαι ειλικρινής, αυτά είναι τρέσες. Εξαιτίας της φύσης της δουλειάς μου ως idols έχω ανοίξει, κόψει και βάψει τα μαλλιά μου πολλές φορές. Δεν υπάρχει μέρα που να μην υποφέρει το κρανίο μου.”
“Η πιο σοβαρή αιτία όμως ήταν όταν η Solji ήταν άρρωστη. Υποθέτω το βάρος ήταν πολύ για 'μένα και τότε ήταν η πρώτη φορά που άρχισα να έχω μερική τριχόπτωση.”

Μερικά απ'τα χαρακτηριστικά κουρέματα της Hyelin


Αναφέρεται φυσικά στο αναγκαστικό διάλειμμα που έκανε η Solji από τις EXID και τη καριέρα της το 2016 εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε με το θυρεοειδή της. Η Solji, μετά την εγχείρηση και τη περίοδο αποθεραπείας της, είναι και πάλι μαζί με της EXID.


“Ευτυχώς η Solji επέστρεψε και σιγά σιγά το ίδιο και τα μαλλιά μου."

Όταν η παρουσιάστρια Kim Sook της πρότεινε να κάνει κάποια θεραπεία για το πρόβλημα της η Hyelin της απάντησε πως το κάνει ήδη.


Η Park Na-rae τόνισε πως, έμμεσα, η Dara ήταν ένας απ' τους λόγους που η Hyelin έχασε τα μαλλιά της.


Η Hyelin εξήγησε πως,

“Οι υπάλληλοι της εταιρίας μου είπαν πως πρέπει να κάνω ότι μπορώ, μέσα σ' αυτά και το να βάφω τα μαλλιά μου, για να ξεχωρίζω. Έφεραν ως παράδειγμα τα κουρέματα της Sandara Park. Το πρώτο απ' αυτά ήταν η κοτσίδα για την οποία πρέπει να πιάσω όλα τα μαλλιά μου πάνω. Έχασα περίπου τα μισά μου μαλλιά όταν έκανα αυτό το χτένισμα στην αρχή της καριέρας μου. Επειδή δεν έπρεπε να πετάει ούτε μία τούφα, έβαζα κόλλα στα μαλλιά μου και τα έπιανα όλα πάνω.”

Η Dara πρόσθεσε,

“Έχασα επίσης πολλά απ' τα μαλλιά μου εξαιτίας αυτού του χτενίσματος. Όταν έπιανα τα μαλλιά μου κότσο παλιά είχαν πολύ όγκο, τώρα όμως είναι μικρός ο όγκος. Χρησιμοποιώ επίσης πούδρα για το μέτωπό μου πλέον επειδή έπιανα τα μαλλιά μου πάνω συνέχεια παλιά. Έπρεπε όμως να τα κάνω αυτά για να δείχνω όμορφη στη σκηνή.”

Μερικά απ' τα χαρακτηριστικά κουρέματα της Dara


Μία ακόμη λοιπόν παράπλευρη απώλεια είναι τα ίδια τα μαλλιά των idols. Η βιομηχανία της K-pop είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και τα περιθώρια πολύ στενά. Αν ένα idol θέλει λοιπόν να ξεχωρίσει πρέπει να είναι πρόθυμο να υποστεί αρκετό οξυζενέ και αρκετές βαφές πάνω στο κρανίο του. Δύσκολη κατάσταση, αλλά παράλληλα δείχνει το πόσο αποφασισμένα είναι αυτά τα άτομα ν' ακολουθήσουν τα όνειρά τους!


Source

25 views0 comments