• XXI

Η Hara και ο Choi Jong-bum θα Διωχθούν και οι Δύο Ποινικά για Διαφορετικές Κατηγορίες

Η Hara και ο κομμωτής Choi Jong-bum θα διωχθούν ποινικά.


Χθες, το αστυνομικό τμήμα της Gangnam δήλωσε πως θα στείλει και τους δυο τους στο γραφείο το εισαγγελέα. Η Hara κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης και ο Choi Jong-bum για πρόκληση σωματικής βλάβης, εκβιασμό και σεξουαλική βία. Αύριο θα παρουσιαστούν και οι δύο στον εισαγγελέα.


Στις 13 Σεπτεμβρίου ο Choi Jong-bum κατήγγειλε τη Hara στην αστυνομία για ξυλοδαρμό εναντίον του. Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή στις 04 Οκτωβρίου όταν η Hara αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφός της την εκβίαζε πως θα κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο οι δυο τους κάνουν σεξ. Ο τρόπος που παρουσίασε η Hara τα γεγονότα διέφερε από αυτόν του πρώην συντρόφου της επομένως η αστυνομία τους κάλεσε και τους δύο στις 15 Οκτωβρίου για να τους ανακρίνει ταυτόχρονα.


Η αστυνομία επίσης αποκάλυψε πως βρήκαν αρκετές γυμνές φωτογραφίες της Hara στο κινητό του Choi Jong-bum, το οποίο κατάσχεσαν για να το ερευνήσουν. Οι φωτογραφίες δε τραβήχτηκαν εν γνώσει της Hara.


Έπειτα από τη γνωστοποίηση της ύπαρξης του βίντεο στο οποίο η Hara και ο πρώην σύντροφος της κάνουν σεξ, το οποίο τραβήχτηκε εν αγνοία της Hara, και με το οποίο την εκβίαζε ο Jong-bum, η κοινή γνώμη φαίνεται να είναι, κατά κύριο λόγο, με το μέρος της Hara (μια ευχάριστη αλλαγή).


Το γεγονός ότι η Hara θα διωχθεί σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, αλλά φαίνεται να είναι απλά μια τυπική διαδικασία και, κατά πάσα πιθανότητα, δε θα της υποβληθεί κάποια ποινή. Παραμένει ωστόσο μια άβολη διαδικασία, δεδομένου τα όσα πέρασε η Hara, το γεγονός ότι θα πρέπει να αντικρίσει ξανά αυτόν τον άντρα στο δικαστήριο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ευχάριστο. Η υποστήριξη της κοινής γνώμης είναι σίγουρα αρκετά σημαντική ωστόσο καθώς και το γεγονός ότι ο κόσμος φαίνεται να είναι πλέον πιο συμπονετικός σε θέματα σεξουαλικής βίας και να μη περνούν τις γυναίκες-θύματα από "λαϊκό δικαστήριο" αλλά αντ' αυτού να ακούν τη δική τους οπτική γωνία.


Μακάρι να πάνε όλα καλά.


Source

9 views0 comments