• XXI

Η Dara και η Hyelin των EXID Μοιράζονται Μαζί μας τα Μυστικά του Φλερτ Μεταξύ Idols

Το τελευταίο καιρό έχει συζητηθεί αρκετές φορές και από αρκετά διαφορετικά άτομα το συγκεκριμένο θέμα: Πως φλερτάρουν τα idols μεταξύ τους.


Η Dara και η Hyelin των EXID λοιπόν ήρθαν να βάλουν με τη σειρά τους το λιθαράκι τους στη συζήτηση στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής "Video Star" του MBC.


Η Hyelin ξεκίνησε αναφέροντας μια απ'τις δικές της εμπειρίες, στην ετήσια διοργάνωση "Idol Star Athletics Championships".


“Είμαι πολύ περίεργη γιατί δεν έχω πάει ποτέ στα "Idol Star Athletics Championships,”

είπε η Dara απογοητευμένη (γιατίστηYGαπαγορεύεταιηδιασκέδαση).


Η Hyelin συνέχισε λέγοντας πως,

“Το βλέπω συχνά στις τελετές έναρξης και λήξης. Μπορείς να το δεις στο τρόπο που ανταλλάσσουν βλέμματα.”

Συνέχισε δείχνοντας στο πλατό ένα ακόμη είδος φλερτ μεταξύ idols. Όταν περνάνε δίπλα από το άτομο με το οποίο φλερτάρουν, τρίβουν ο ένας το χέρι του άλλου διακριτικά.

Λέει πως έχει δει αρκετά ζευγαράκια να το κάνουν αυτό.


Συνέχισε η Dara αναφέροντας τις δικές της εμπειρίες,

“Αν και δεν έχω πάει στα "Idol Star Athletic Championships" φαίνεται ότι συμβαίνει παντού το ίδιο. Στα βραβεία στο τέλος της χρονιάς, όπου ήμασταν όλοι μαζεμένοι μαζί, όντως ρίχναμε ματιές ο ένας στον άλλον.”

Στη συνέχεια η Park Na-rae ρώτησε τη Dara αν η ίδια έχει ανταλλάξει ποτέ ερωτικά βλέμματα με άλλα idols.

“Μα πώς ν' αντισταθώ; Είναι Χριστούγεννα, αλλά δε μπορείς να βγαίνεις ραντεβού και βρίσκεστε όλοι στην ίδια διοργάνωση. Περνάς λοιπόν δίπλα τους, λες 'Γεια' και τους κοιτάς καθώς απομακρύνονται,”

της απάντησε η Dara.


Η Park Na-rae τη ρώτησε έπειτα αν το γεγονός ότι παραδέχεται πως έχει φλερτάρει με άλλα idols σημαίνει επίσης ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με κάποιον απ' αυτούς. Η Dara της απάντησε,

“Μιλάμε για κάτι που συνέβη πολύ παλιά, σαν το Πόλεμο της Κορέας,”

κάνοντας όλο το πλατό να γελάσει.


Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρονται τόσο η Dara όσο και η Hyelin σε κάτι τόσο απλό φαινομενικά όσο το να κοιτάξεις ένα συνάδελφό σου ή να του ακουμπήσεις το χέρι και το γεγονός ότι όλο αυτό πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα και διακριτικά δείχνει το πόσο απαιτητική είναι η βιομηχανία του θεάματος απέναντι στους νέους άντρες και γυναίκες που επιλέγουν να γίνουν idols.


Το γεγονός ωστόσο ότι μπορούν να συζητούν τέτοια θέματα πλέον με περισσότερη ελευθερία απ' ότι στο παρελθόν δείχνει ίσως μια αλλαγή προς το καλύτερο; Ίσως στο μέλλον το να είσαι σε σχέση με κάποιον ενώ είσαι idol δε θα θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα. Μακάρι! Αλλά όπως είπε πρόσφατα μια άλλη συνάδελφος τους, η Miryo,

"Η καρδιά ενός fan μένει πάντα ίδια σε τέτοια θέματα."

Source

32 views0 comments