• XXI

Goo Hara’s Boyfriend Gives Interview And Claims Fight Was One-Sided

Updated: Sep 17, 2018Στις 13 Σεπτεμβρίου, έγινε καταγγελία από το συγκεκριμένο άντρα ενάντια της Hara στο αστυνομικό τμήμα της Gangnam. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Hara άσκησε βία εναντίον του όταν προσπάθησε να της πει να χωρίσουν αλλά εκείνη υποστήριξε πως και οι δυο τους άσκησαν βία.


Σήμερα, ο κομμωτής αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη με τη Chosun Ilbo καθώς επιθυμεί να διαψεύσει κάποιες κατηγορίες και φήμες που ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν αληθεύουν.


Στο σημείο αυτό να προσθέσω, ότι χθες το Dispatch κάλυψε το θέμα λέγοντας πως ο άντρας μπήκε παράνομα στο σπίτι της Hara στη μέση της νύχτας, μεθυσμένος, και τη ξύπνησε και πως αυτός ήταν που ξεκίνησε να τη χτυπά μ' εκείνη να ανταποδίδει. Ωστόσο... Είναι το Dispatch... Γι αυτό δεν είχα μπει καν στο κόπο να το αναφέρω μέχρι τώρα και γιατί δε φαινόταν να το επιβεβαιώνει κάποια επίσημη πηγή. Θεωρώ προσωπικά πως αν ήταν όντως πιωμένος η αστυνομία θα το καταλάβαινε (ελπίζω).


Άρχισε λοιπόν τη συνέντευξή του λέγοντας πως αυτό δεν ισχύει και πως δε μπήκε παράνομα στο σπίτι της καθώς γνώριζε το κωδικό της. Συνέχισε εξηγώντας πως άρχισε ο καυγάς. Της έστειλε μήνυμα όσο ήταν στη δουλειά του ακόμα ότι θέλει να χωρίσουν με τη Hara να το ρωτά πότε θα γυρίσει σπίτι της και αυτό να της απαντά ότι θα έρθει "όταν είναι κατάλληλη η στιγμή". Έφτασε λοιπόν στο σπίτι της Hara λίγο μετά τα μεσάνυχτα και άρχισαν να τσακώνονται με αποκορύφωμα του καυγά τη σωματική επίθεση της Hara, έπειτα από την οποία μάζεψε τα πράγματα του απ' το σπίτι της και τη κατήγγειλε στην αστυνομία. Συνέχισε λέγοντας πως δε μπορεί να δουλέψει εξαιτίας των ρεπόρτερ που συνωστίζονται έξω απ' τη δουλειά του. Είπε πως δεν έχει χτυπήσει ποτέ κανέναν στη ζωή του, πόσο μάλλον γυναίκα, και πως αν η Hara έχει μελανιές αυτό οφείλεται στο ότι προσπαθούσε να τη συγκρατήσει όσο τη χτυπούσε και όχι από άμεση πρόθεση να τη χτυπήσει.Όσων αφορά το γεγονός ότι φαίνεται να αποφεύγει μέχρι στιγμής την ανάκριση της αστυνομίας, όπως και η Hara, αλλά λόγω της νοσηλείας της σε νοσοκομείο, απάντησε πως δε κρύβεται αλλά βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ. Τίτλοι ειδήσεων του στυλ "Αν Πρόκειται για τη Hara Φύγε Όσο σε Χτυπάει" σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ίδια φαίνεται να δηλώνει ότι δεν προήλθε μόνο από μέρους της η σωματική βία φαίνεται να το ταρακούνησαν. Συνεχίζει λέγοντας πως δε ξέρει τι να κάνει και γι αυτό δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα και πως δεν είχε καν δικηγόρο ωστόσο κατάφερε να βρει.


Τέλος, όσων αφορά το αν ήθελε να πει κάτι στη Hara, είπε πως νιώθει απογοητευμένος τόσο με την ίδια αλλά και με τον εαυτό του, και πως επιθυμεί μια ειλικρινή συγγνώμη από μέρους της.


Η εταιρεία της αρνήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη καθώς είναι προσωπικό της θέμα και, ακόμα, δεν έχουν έρθει σε άμεση επαφή μαζί της καθώς βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο.


Δε νομίζω ότι έχω κάτι επιπλέον να προσθέσω για την ώρα πέραν του ότι η κατάσταση δε δείχνει καθόλου καλή για τη Hara. Θέλω αρχικά ν' ακούσω τη δική της εκδοχή και, τέλος, το πόρισμα των ερευνών της αστυνομίας όταν καταφέρουν να ανακρίνουν και τους δύο.


Έχουμε επιτέλους και τη μεριά της Hara όσων αφορά τα πρόσφατα γεγονότα από συνέντευξη που έδωσε στο Dispatch.


Με τις πληροφορίες που μας έδωσε η Hara φαίνεται να εμπλέκονται κι άλλα άτομα, συγκεκριμένα ένας γνωστός της Hara, επίσης celebrity, και η συγκάτοικος της.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Hara βγήκε για φαγητό με το manager της και τον εν λόγω φίλο της αλλά δεν ανέφερε στο πρώην της ότι θα ήταν κι αυτός εκεί. Ο πρώην της πήρε τηλέφωνο το manager της και έμαθε ότι ήταν κι ο άλλος άντρας μαζί και θύμωσε που του είπε ψέματα η Hara. Δύο μέρες μετά η Hara πήγε στο κομμωτήριο που δουλεύει ο πρώην της για να του εξηγήσει αλλά εκείνος της έδιωξε.


Η Hara συνέχισε λέγοντας πως ο πρώην της συνήθως της φέρεται καλά και είναι φιλικός, όμως θυμώνει όταν αναφέρω άλλους άντρες. Αν κάποιος γνωστός μου ή παλιός φίλος μου μιλήσει μαζί μου αλλάζει αμέσως. Μου λέει σκληρά λόγια. Δεν ήθελα να μαλώσουμε για κάτι τέτοιο οπότε δε του είπα ότι θα έτρωγα μαζί με το manager και το φίλο μου. Δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα.


Η συγκάτοικος της Hara μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα της 13ης Σεπτεμβρίου απ' τη δική της οπτική γωνία. Στις 12:30π.μ. ο πρώην της Hara μπήκε στο σπίτι τους. Η Hara κοιμόταν στο δωμάτιο της συγκατοίκου της. Η συγκάτοικος τον άκουσε να μπαίνει στο δωμάτιο αλλά παρίστανε ότι κοιμόταν. Λέει πως ξύπνησε τη Hara κλοτσώντας την και ρωτώντας την πως μπορεί να κοιμάται μετά απ' ολ' αυτά. Λέει πως ακουγόταν μεθυσμένος. Έπειτα η Hara και ο φίλος της έφυγαν απ' το δωμάτιο και έκλεισαν τη πόρτα αλλά ακούγονταν να μαλώνουν.


Η Hara συνεχίζει λέγοντας πως ο άντρας την έσπρωξε και την έβρισε και αυτή τον έσπρωξε επίσης. Συνέχισε να τον χτυπάει ρωτώντας τον με ποιο δικαίωμα τη σπρώχνει και τη βρίζει. Τότε τη τράβηξε απ' τα μαλλιά και την έσπρωξε μ' ένα πίνακα [δεν είμαι σίγουρος τι εννοεί εδώ, η μετάφραση έλεγε "whiteboard" δε ξέρω αν είναι κάτι συγκεκριμένο αυτό] και της πέταξε το καθαριστή αέρα. Όσο γινόταν αυτό η Hara το γρατζούνισε, "χτυπηθήκαμε τόσο έντονα που το σώμα μου είναι γεμάτο μελανιές". Μέσω του Dispatch η Hara μοιράστηκε και φωτογραφίες του σώματός της που φαίνονται όντως οι μελανιές της.


Γύρω στη 1:20π.μ. η Hara συνεχίζει λέγοντας πως έφυγε απ' το σπίτι της ο πρώην της λέγοντας της "Θα σε γαμήσω. Θα σου καταστρέψω τη καριέρα" και πως δεν έχει τίποτα να χάσει ο ίδιος και ότι θα στείλει πληροφορίες στο Dispatch. Η Hara ήθελα να το σταματήσει και του έστειλε μήνυμα να συναντηθούν και να συζητήσουν.

Το Dispatch επιβεβαίωσε ότι πράγματι, στη 1:26π.μ. κάποιος τους έστειλε e-mail λέγοντας ότι έχει πληροφορίες για τη Hara μαζί με το κινητό του λέγοντας επίσης ότι αν αργήσουν θα τις δώσει αλλού. Στις 4:20π.μ. έλαβαν ένα ακόμη e-mail λέγοντας τους να επικοινωνήσουν μαζί του. Προσπάθησαν να το καλέσουν λίγο μετά απ' αυτό αλλά δεν απάντησε.


Παράλληλα, η Hara έστειλε μηνύματα στο πρώην της λέγοντας του πως θα κανονίσει να βρεθούν με το φίλο της για να λυθεί η παρεξήγηση.


[Note: Η απόδοση των SMS από Κορεάτικα σε Αγγλικά και από Αγγλικά σε Ελληνικά προφανώς αλλοίωσε κάπως το νόημα αλλά νομίζω μπορείτε να καταλάβετε το γενικότερο theme της συζήτησης]


Πρώην: “Πολύ ώρα μιλάς με το φίλο σου στο τηλέφωνο.” Hara: “Εσύ δε μου είπες να του εξηγήσω τι έγινε και να του πω να σου ζητήσει γονατιστός συγγνώμη” Πρώην: "Και τι να κάνω;" Hara: “Να έρθεις να μιλήσουμε, ο φίλος μου έφτασε σχεδόν” Πρώην: “Να μιλήσουμε; Δε θέλω να μιλήσουμε.” Hara: “Θα το κάνω να σου ζητήσει συγγνώμη γονατιστός. Αφού είπες ότι αυτό ήθελες.” Πρώην: “Πλύθηκα αλλά εξαιτίας σου δε μπορώ να πάω στη δουλειά. Τι να κάνω;” Πρώην: “Αχ συγγνώμη. Μάλλον ήρθε ο φιλαράκος σου. Συγγνώμη που σου χαλάω τη βραδιά. Ήθελα να σε ρωτήσω τι να κάνω. Αν δεν απαντήσεις, απλά θα πάω στην αστυνομία”


[Note: Πάνω κάτω αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι η Hara θέλει να δείξει μέσω των SMS ότι προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά επειδή η ίδια έκανε ώρα ν' απαντήσει στα μηνύματά του εκείνος εν τέλει νευρίασε και πήγε στην αστυνομία"]


Η συγκάτοικος της Hara πρόσθεσε ότι ο φίλος της γύρω απ' τον οποίο δημιουργήθηκε η παρεξήγηση είναι χρόνια φίλος της Hara και είναι άτομο του χώρου της, η συνάντηση ήταν για μια φωτογράφιση που θα έκαναν μαζί.

Συνεχίζει λέγοντας πως ο πρώην της Hara ζήλευε αρκετούς συνεργάτες της Hara και τη ρωτούσε ποιοι είναι και τι κάνουν όταν τους έβλεπα μαζί της. Λέει πως όταν πίνει μιλάει χυδαία. Η Hara του έλεγε ψέματα για να αποφύγει τους καυγάδες. Τη μέρα του σκηνικού, είδε τη Hara να του γράφει γράμμα που του ζητούσε να χωρίσουν αλλά εκείνος το έκαψε στο μπάνιο.


Η Hara λέει πως ήλπιζε να ξεχαστεί το θέμα και δεν ήξερε τι να κάνει με τις φωτογραφίες απ' τις μελανιές της και τη διάγνωση των τραυμάτων της.

"Ξέρω ότι έκανε λάθος. Παρά τους λόγους που είχα λυπάμαι. Δεν ήθελα να γίνω πάλι στόχος κακόβουλων κουτσομπολιών. Είναι επίσης ντροπιαστικό για 'μενα να δίνω συνέντευξη για κάτι τέτοιο. Ωστόσο θεώρησα πως έπρεπε να αποκαλύψω τ