Alphabat in Athens

Updated: Dec 8, 2019

Άλλη μια συναυλία ολοκληρώνεται και οι εντυπώσεις είναι απίστευτες. Την Πέμπτη 5/12/2019 είχαμε την ευκαιρία αρκετοί να γνωρίσουμε και άλλοι να θυμηθούμε ποιοι είναι οι Alphabat.

To group αποτελείται πλέον από 5 μέλη: B:eta, G:amma, L:ambda, K:appa και E:psilon. O E:psilon αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στρατό αλλά φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα σε μορφή βίντεο στους fan.

Πριν αρχίσει η συναυλία όσοι τυχεροί κατάφεραν να αποκτήσουν vip εισιτήριο είχαν πρόσβαση στον χώρο νωρίτερα και μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο meet n greet με τους καλλιτέχνες.

Η συναυλια άνοιξε με το δυναμικό AB city με τα παιδιά να είναι γεμάτα ενέργεια και χαρά και συνέχισαν με solo κομματια για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα. Όπως πάντα το ελληνικό κοινό (μικρό/μεγάλο) έδειξε την δύναμη και το πάθος του τραγουδώντας δυνατά και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους Alphabat, οι οποίοι υποσχέθηκαν να επιστρέψουν ενώ είχαν ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις με την διοργανώτρια εταιρεία (Beyond ent) η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί μας κάποιες πληροφορίες για το μέλλον.Λόγια από την συναυλία

1o Video (0:41)

Kappa: Γεια σου i'm Kappa

Lambda: Γεια σου i'm Lamba

Beta : wow wow wow SO AMAZING, You are support us wow. You have waited for so long so should we get started right now ?

Lambda: Are you ready?

Beta: Gamma Are you ready?

Gamma: Ok, I'm ready!

Beta: Ok let's go

2o Video (7:32)

Beta: For the first time, we couldn't even hear the back track, so we had to start once again, so don't worry about that, we are very sorry about this mistake. You guys, all look so good today, ευχαριστώ!

Gamma: So up next, what are we going to have...? We have a very special event for one person who's been on to chosen today.

All: the number is 18

Beta: What's your name?

Lucky Fan: Christine

Beta: Augustine?

Lucky fan: CHRISTINE

Beta: Oh Christine, music sets just for you *performed ed sheeran's perfect for the lucky fan*

Beta: Thank you! Guys, don't be sad, that you ain't chosen tonight. We would make sure, to comeback for you once more.

Gamma: You guys might not have heard it but during the next concert, that we are going to have here as well, we are going to do kind of even like this one that you saw.3o Video (1:21)

Beta: Greece, this is going to be one of the best concerts we have. So the name of the band is also create from the greek alphabet. So thanks to you, we were able to come here and feel like home as well!

Kappa: The next song is going to be, that's like you guys, very dynamic and energetic, sexy and hot. Let's go !!

4o Video (4:59)

Beta: Oh Greece Yaaah, water water. You guys are amazing tonight. The best!

Gamma: So far we have performed the songs of other artists, but i think it's time for our songs

Kappa: So guys what are you doing? So what do you think is coming up next, what title?


5o Video (2:19)

Beta: It was very very fun tonight, thank you!

Kappa: It's very nice to meet you guys in Greece! You are so energetic tonight, you gave us power for tonight's performance. Σ' αγαπω!

Lamda: You are all very beautiful. It was very fun. Thank you! Σ (σιγμα) αγαπω!


Ως γνωστόν το ενδιαφέρον για την k-pop συνεχώς αυξάνεται και χάρη στην συνεχή μας αλληλεπίδραση με φαν του εξωτερικού με τα ελληνικά βραβεια καθως και την κάλυψη του k-pop World Festival το οποίο διοργανώνει το K-wave Greece (οπού είχε βάλει το χεράκι του για να έχουμε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα) με την Πρεσβεία της Κορέας στην Ελλάδα, έτσι η Beyond ent. άδραξε την ευκαιρία και στο τέλος της συναυλίας μας ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δύο νέα tour κάτι που βρήκε το κοινό απροετοίμαστο καθώς στην συνέχεια μάθαμε πως η Ελλάδα θα είναι μια από τις υποψήφιες χώρες. Στην συνέχεια έγινε αναφορά πως το ένα tour θα αφορά τους 24k και το άλλο θα είναι ένας συνδυασμός k-hip hop καλλιτεχνών, ένα είδος μουσικής που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό. Τα παραπάνω μας τα επιβεβαίωσε και το GoRadio όπου ήταν ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας. Η συναυλία έκλεισε με το selfie event όπου οι fan μπορούσαν να βγουν φωτογραφία με τους Alphabat.


Επεξεργασία κειμένου: Αγγελική Ανδρουλάκη

Photo: Alphabat Greece

520 views0 comments