• XXI

Yeeun was Sued & Investigated over Father’s Fraud, Company Denies Any Involvement

Updated: Sep 16, 2018Η Yeeun πρόσφατα αναμείχτηκε σ' ένα σκάνδαλο το οποίο αφορά το πατέρα της, πάστορα, ο οποίος φαίνεται να εξαπάτησε μέλη της εκκλησίας του απ' τα οποία απέσπασε ποσό περίπου 17 εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα κατηγορείται και για σεξουαλική επίθεση αλλά φαίνεται να αρνείται τη συγκεκριμένη κατηγορία.


Οι γονείς της Yeeun, όπως μας είπε η ίδια πέρσι, όταν ξέσπασε αρχικά το σκάνδαλο, έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια, πριν καν κάνει το επίσημο ντεμπούτο της ως idol με τις Wonder Girls, και η Yeeun είχε κόψει τις σχέσεις μαζί του. Σε οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη έχει δώσει για την οικογένεια της δε τον έχει αναφέρει ποτέ. Παράλληλα, το 2012, όταν παντρεύτηκε η αδερφή της, είχαν έρθει προσωρινά σε επαφή αλλά διέκοψαν πολύ σύντομα τις σχέσεις τους ξανά. Το διάστημα αυτό, έπειτα από αλλεπάλληλες παρακλήσεις του πατέρα της, η Yeeun δέχτηκε να το συναντήσει για να μιλήσουν για θέματα της βιομηχανίας του θεάματος. Όταν βρέθηκε μαζί του ήταν κι άλλα άτομα στη συνάντηση και ένα απ' αυτά ήταν εκείνο που έκανε τη μήνυση.


Χθες η εταιρεία που εκπροσωπεί τη Yeeun, η Amoeba Culture, δήλωσε πως έγινε όντως μήνυση κατά της Yeeun και πως η αστυνομία την ανέκρινε για λόγους ρουτίνας αλλά η ίδια ήταν συνεργάσιμη και δεν έχει καμία ανάμειξη με το συμβάν.


Απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό που έγινε είναι ότι ο πατέρας της έπαιξε τη κάρτα "Η κόρη μου είναι idol" και έταξε σε κόσμο να τους βισματώσει στη βιομηχανία του θεάματος εξαπατώντας τους έτσι και τρώγοντας τους τα λεφτά. Τα άτομα όταν κατάλαβαν τι έγινε και συνειδητοποίησαν ότι τα λεφτά τους χάθηκαν, και προφανώς δε θα τα έπαιρναν πίσω απ' το πάστορα, αναζήτησαν την αμέσως πιο πιθανή πηγή χρημάτων, τη Yeeun, η οποία ήταν παρούσα σε μία απ' τις συναντήσεις που έγιναν αλλά δε φαίνεται να έχει άμεση ανάμειξη με το θέμα.


Καλή τύχη στη κοπελάρα μας, δε της αξίζει όλο αυτό και ελπίζω να δικαιωθεί, εφ' όσων όντως υποστηρίζει ότι είναι αθώα. Η κοινή γνώμη φαίνεται, όλως περιέργως, καθώς συνήθως τους καταδικάζουν όλους αμέσως, να τη πιστεύει για την ώρα άρα να και κάτι καλό.


[Update]


Μετά την εταιρεία της, η ίδια η Yeeun έκανε επίσημη δήλωση σχετικά με τη κατάσταση στην οποία έχει εμπλακεί. Μας μίλησε πιο αναλυτικά για την οικογενειακή της κατάσταση και υπό ποιες συνθήκες συναντήθηκε ξανά με το πατέρα της μετά από χρόνια καθώς και τη προσωπική της στάση επί του θέματος."Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο εξαιτίας των εξωσυζυγικών σχέσεων του πατέρα μου όταν ήμουν 12 ετών. Έχω περίπλοκη σχέση με το πατέρα μου, σε σημείο που δε τον έχω αποκαλέσει ποτέ "πατέρα". Όταν η αδερφή μου παντρεύτηκε το 2012, η οικογένεια μου, εν τέλει, μίλησε με το πατέρα μου. Έπειτα απ' αυτό με πλησίασε λέγοντας ότι του λείπω και ότι λυπάται οπότε το συγχώρεσα αλλά εν τέλει ξέσπασε η οργή και κόψαμε πάλι σχέσεις. Αυτή η διαδικασία ήταν επαναλαμβανόμενη. Δεν είχα ιδέα ότι αυτά τα λίγα, σύντομα διαστήματα που συγχώρεσα το πατέρα μου θα οδηγούσαν σ' αυτή τη κατάσταση. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε επαγγελματικές συναντήσεις με το πατέρα μου και αυτό δεν είναι ψέμα. Επειδή με πίεζε, του γνώρισα ένα παραγωγό και τρεις πελάτες σε μια καφετέρια οπότε δεν ήταν επίσημη επαγγελματική συνάντηση. Αν γνώριζα ότι αυτή η συνάντηση είχε σχέση με απάτη δε θα είχε γίνει ποτέ και θα είχα κόψει επαφή με το πατέρα μου. Πονάω πάρα πολύ και κλαίω όσων αφορά τα θύματα της απάτης και της σεξουαλικής κακοποίησης. Αυτοί πόνεσαν πολύ περισσότερο απ' ότι εγώ. Το γεγονός ότι το όνομα μου χρησιμοποιήθηκε για να οργανωθεί η απάτη αυτή με κάνει να ντρέπομαι πάρα πολύ. Δε μπορώ να συχωρέσω ποτέ το πατέρα μου για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται. Η οικογένεια μου κι εγώ υποσχεθήκαμε να μην επικοινωνήσουμε ποτέ ξανά μαζί του. Όσο κι αν με πονάει η κατάσταση αυτή, δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση. Με καθαρή συνείδηση θα ανεχτώ την έρευνα και θα αντιμετωπίσω τη κατάσταση."


Η λιγότερο σημαντική συνέπεια, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν άτομα που όχι μόνο εξαπατήθηκαν αλλά και κακοποιήθηκαν, είναι το ότι η Yeeun ήταν έτοιμη να κάνει το comeback της τον Οκτώβριο, κάτι που προφανώς θα αναβληθεί, προέχουν άλλωστε πιο σημαντικά πράγματα και πάνω απ' όλα να νιώθει η ίδια καλά.

Λίγες μέρες πριν μας έδειχνε χαρούμενη το καινούριο της κούρεμα που βλέπετε παρακάτω. Πιθανότατα να τα έβαψε για να γυρίσει το MV;


Καλή τύχη και κουράγιο σε όλους όσους έπεσαν θύματα του "κυρίου" αυτού..


Πηγές:


https://www.soompi.com/…/yeeun-responds-reports-investigate…

http://www.asianjunkie.com/…/ex-wg-yeeuns-dad-arrested-for…/

http://www.asianjunkie.com/…/yenny-was-sued-investigated-o…/


https://www.soompi.com/…/12287…/yeeun-opens-situation-father

http://www.asianjunkie.com/…/yenny-talks-about-fathers-fra…/

11 views0 comments