• XXI

Η Krystal των f(x) Μιλά για τα Συναισθήματά της Κατά τη Διάρκεια μιας Σχέσης Αλλά και Ενός Χωρισμού

Η Krystal των f(x) μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της από την επερχόμενη σειρά "Player" εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή "Life Bar" και μίλησε για τις σχέσεις, τους χωρισμούς και τη "ψυχρή" της εικόνα.


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι καλεσμένοι κλήθηκαν να μοιραστούν τη στάση τους απέναντι στον έρωτα και τη ζωή.


Όταν ήρθε η σειρά της Krystal μοιράστηκε τη φράση "Θα σε στηρίζω για πάντα, αλλά δε θα κρατήσω επαφή" πάνω στο οποίο τη ρώτησαν οι παρουσιαστές αν αυτό είναι κάτι που είπε σε κάποιο πρώην της και αν έχει πληγωθεί στο παρελθόν από κάποια σχέση της. Η Krystal απάντησε πως "Απλά όταν δεν είμαι πλέον σε σχέση με κάποιον, θέλω να σιγουρευτώ ότι τελείωσε."


Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί ποτέ να ξαναδεί ή να τα ξαναφτιάξει με κάποιον πρώην. Η Krystal απάντησε πως "Προσπαθώ πάντα να δίνω ότι έχω σε όλες τις σχέσεις μου, μαζί και τις ερωτικές. Επομένως, αν όντως χωρίσουμε, τότε χωρίσαμε. Δε προσκολλώμαι στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να τα ξαναφτιάξω μ' αυτό το άτομο."


Έπειτα τη ρώτησαν αν της έχει τύχει ποτέ να κάνει διάλειμμα σε μία σχέση της και απάντησε ότι "Νομίζω πως έχω αυτή τη στάση επειδή κάτι τέτοιο δε μου έχει συμβεί ποτέ. Δεν έχω ζήσει ποτέ μια επανασύνδεση, αλλά μπορεί και να μου συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Αν εγώ και το άλλο άτομο όμως αποφασίσαμε μαζί να το λήξουμε, προσπαθώ να μη μετανιώνω. Πραγματικά δε κάνω τέτοιου είδους σκέψεις."


Οι παρουσιαστές σχολίασαν πως αυτή η ειλικρινής και ξεκάθαρη στάση της Krystal όσων αφορά τις σχέσεις της έρχεται σε συμφωνία με τη "ψυχρή" εικόνα που θεωρούν αρκετοί ότι έχει, ωστόσο η πραγματική της προσωπικότητα διαφέρει.


Η Krystal εξήγησε πως ανησυχεί πολύ εκ του φυσικού της και πως αυτή η λανθασμένη εικόνα που προέβαλλε στο κόσμο παλιά την επηρέαζε αρκετά. Τα λεγόμενα της επιβεβαίωσαν οι παρουσιαστές προσθέτοντας πως απλά είναι ντροπαλή και πως κατά τ' άλλα είναι όπως οι περισσότερες κοπέλες της ηλικίας της.


Τέλος, η Krystal απάντησε θετικά όταν ρωτήθηκε αν έχει νιώσει ποτέ κάτι για συμπρωταγωνιστή της όταν γυρίζουν μια αισθησιακή σκηνή, εξηγώντας πως "Αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έλκομαι προς τον ηθοποιό αλλά το χαρακτήρα."


--


Πολύ ειλικρινείς και ξεκάθαρες οι απαντήσεις της σε σημείο που μπορώ να πω ότι σε εμπνέουν και σε κάνουν να θες να της μοιάσεις περισσότερο! Πολύ επαγγελματικό επίσης το τελευταίο σχόλιο!


Source: https://www.soompi.com/article/1237217wpp/fxs-krystal-talks-shes-like-relationship

44 views0 comments

Recent Posts

See All